Denemarken – Edelhertenbronst & meer…

 

24 september t/m 28 september 2018

5 dagen / 4 nachten

 

Deze reis is een reis voor natuurbelevers, wildliefhebbers, natuur- en wildfotografen. Onze 2017 reis was een doorslaand success waarbij alle deelnemers zeer unieke en prachtige opnames konden maken van o.a.

spectaculaire gevechten tussen de meest krachtige herten en het beslaan van de hindes door de herten.

 

Onze reisleiders, Hans Menop en Cees Uri van Noctua Nature Hides, zijn gepassioneerde hertenkenners, natuurfotografen en ze komen al decennia in het gebied. Ze kennen de boswachters en biologen van het gebied die ons van kennis en informatie voorzien waar we op dat moment moeten zijn.

 

Naast fotograferen van de hertenbronst leer je onzettend veel over het gedrag van de herten in een unieke omgeving met misschien wel de dikste en oudste bomen van Europa waardoor je je haast in vergeten tijden waant.

 

De edelhertenbronst spreekt tot de verbeelding van veel natuurliefhebbers en vooral natuurfotografen. In eigen land trekt iedereen naar De Hoge Veluwe of de Oostvaardersplassen. Elk met hun eigen charme, herten en collega fotografen.

 

Maar wil jij echt meemaken wat Edelhertenbronst is, dan is Jægersborg Dyrehave ten noorden van

Kopenhagen de “place to be”. Je ziet de herten van zeer dichtbij, je hoort ze van zeer dichtbij en je ruikt ze af en toe van zeer dichtbij. Met andere woorden, je bent haast onderdeel van de bronst en dat geeft een

natuurbeleving die zijn weerga niet kent. Kippenvel gewoon!

 

Deze herten hebben geweien waar je alleen maar van kunt dromen. We fotograferen de herten heel close, in het landschap, documentair, artistiek en op alle mogelijke manieren en verschillende weers- en

lichtomstandigheden zodat je met een prachtig portfolio thuiskomt!

 

In Jægersborg Dyrehave, een voormalig Koninklijk jachtgebied, leven naar schatting zo’n 1.600 Edelherten, 300 Damherten en 100 Sikaherten op een gebied van 1.100 hectaren.

 

Eeuwenoude solitaire eiken en beuken, zoals je ze in Nederland niet ziet, bepalen het landschap en zorgen voor prachtige opnames van herten in hun omgeving. Ook liggen er veel omgevallen boomstronken en samen met het wuivende gele gras maak je zeer fraaie foto’s.

 

Kortom, een prachtige en onvergetelijke reis waarbij natuurbelevers en speciaal natuur- en wildfotografen aan hun trekken komen. We logeren in een prachtig hotel grenzend aan het natuurgebied waar je de burlende

herten vanuit jouw slaapkamer kunt horen.

 

Wij zijn lid van branchorganisatie VvKR, hebben garantiefonds STO en de betalingen lopen via Certo-Escrow, zodat uw geld veilig staat op een derdengeld rekening tot na uw reis.

 

Binnenkort is onze website live en is er alle informatie te vinden over ons bedrijf, onze reizen en jouw

toekomstige droomreis. Wil je alvast meer informatie of jezelf aanmelden, dan kan dat via onderstaande

contact gegevens.

 

24 september t/m 28 september 2018

5 dagen / 4 nachten

€ 895,00 compleet verzorgd, incl. reis

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Jurgen: info@greentreetravel.nl
040 – 2405015 / 06 – 34824263
 
Cees: cees@noctuanaturehides.nl
06-22821484
 
Hans: Hans@noctuanaturehides.nl
06-50402701

 

 

Greentreetravel i.c.m. Noctua Nature Hides

Bogert 1

5612 LX Eindhoven

040 – 2405015 / 06 – 34824263

info@greentreetravel.nl

www.greentreetravel.nl